Martijn Krabbé verkiest Story boven Privé

Martijn Krabbé verkiest Story boven de Privé. Dat zegt de presentator, die al jaren een terugkerend onderwerp is in de showbladen, als de Volkskrant hem dit dilemma voorlegt. Krabbé vindt dat de Story het prima doet. “Story. Guido den Aantrekker zwaait daar nu de scepter en doet dat goed. Zijn journalisten brengen veel primeurs en werken zorgvuldig. Maar ik heb ook bewondering voor de vasthoudendheid van Evert Santegoeds van Privé“, laat de RTL 4-presentator weten.

Wordt hij dan niet helemaal kriegel van de showmedia die steeds inzoomen op zijn liefdesleven? “Ik vind het niet altijd prettig dat fotografen voor de deur wachten tot een nieuwe vriendin naar buiten komt, maar het hoort erbij. Ik heb weleens koffie gebracht. ‘Je staat hier al zo lang, kan ik je iets aanbieden?’

Krabbé maakt zich er niet druk over. “Ja, ik zag mijn ex-vrouw Amanda zoenen op de cover van de Privé. Maar ik wist al dat dat was gebeurd, en was blij dat ik daar nu ook beeld bij had. Het is de realiteit. Bovendien heeft bijna niemand meer privacy, nu iedereen een telefoon met camera heeft. De enige mensen met privacy zijn die in wie niemand is geïnteresseerd.

Ook mijn kinderen hebben er een gezonde kijk op. Ze zijn sterk geworden door alle aandacht over de scheiding van hun ouders.”

Het Volkskrant-interview met Martijn Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen