Linda de Mol vond kritiek op Johnny erger dan hijzelf

Linda de Mol vond de kritiek die haar neefje Johnny de Mol vroeger kreeg een stuk erger om te lezen dan hijzelf. Dat zei de tv-koningin maandagavond in Linda’s Zomerweek, waarin ze hem interviewde. Johnny heeft vaak de kritiek gekregen dat hij alleen maar een tv-ster is omdat hij de kruiwagen van zijn vader zou hebben gebruikt. “Ik heb echt een dikke huid en dat gun ik mijn ergste vijand. Als iedereen een dikke huid zou hebben, dan zou er een hoop minder gedoe zijn“, zegt de presentator.

Linda: “Ja, maar jij zegt ook altijd: ‘Lees het dan niet.’ Jij leest het ook echt niet. Jij kijkt niet op Twitter of social media wat ze over je zeggen.”

Johnny: “Nee, ik heb wel iets beters te doen. In de aanval gaan werkt ook niet. Je kunt het maar beter altijd nog erger maken en zeggen: ‘Nee hoor, het is twee keer zo erg!’ Bij mij werkt dat en het zou fijn zijn als wat meer mensen zich niet zo druk zouden maken, want je hebt maar zo veel energie op een dag die je kunt gebruiken. Liever niet aan dat.”

Linda: “Tegenwoordig lees ik zelden nog iets negatiefs over jou, maar vroeger wel. Dan was je dat verwende zoontje van die ook zo nodig moest. Ook toen trok je je er al geen bal van aan. Ik vond het heel erg als ik het las, maar jij trok je schouders erover op.”

Johnny: “Ja, dat klopt. Het is wel zo dat ik weet dat mijn familie heel hard heeft gewerkt voor waar ze nu zijn, dus ik wilde niet het ‘zoontje van’ zijn dat de kantjes ervan af liep. De mensen waar ik mee werkte wisten dat en mensen van buiten niet. Dan snap ik dat je dat soort dingen gaat schrijven omdat het leuk is. Dan is het alleen maar om het tegendeel te bewijzen.”

Overigens schrijven de tv-recensenten van Het Parool en NRC vandaag dat Linda’s Zomerweek gisteren wel héél erg een De Mol-familiefeestje was.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen