Leontine Borsato met Filmster Gezocht op SBS 6

Leontine Borsato gaat een nieuwe talentenjacht voor acteurs presenteren op SBS 6. De opnames van Filmster Gezocht zijn al begonnen. Dat heeft de presentatrice gezegd voor de camera van Shownieuws. Borsato gaat in de show op zoek naar onontdekte acteurs en actrices die niets liever willen dan dé nieuwe filmster van Nederland worden. De hoofdprijs is een prominente rol in een film of serie. “Maar als je hier bij zit, dan heb je het eigenlijk al hartstikke ver geschopt“, zegt ze.

Er is van alles op de auditiedagen afgekomen, aldus Borsato. “Jonge mensen, maar ook oudere mensen die al een hele carrière op een ander vlak achter zich hebben. Het is ontzettend leuk als je ziet dat er nog zo veel talent is waar we niets van weten. Daar is dit programma voor.”

Er komt zo veel kijken bij acteren, legt ze uit. “Dat is eigenlijk ook wat je wel gaat zien: hoe moeilijk het is om een mooie scène te spelen als je kort de tijd hebt om je voor te bereiden.”

Wat doet ze zelf liever: acteren of presenteren? “Dat is heel lastig te antwoorden. Ik vind het heel leuk om mooie programma’s te maken, maar als je eenmaal geproefd hebt van acteren, dan laat dat je niet meer los.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen