Klaas van der Eerden terug bij Foute Vrienden

Klaas van der Eerden keert terug in het team van het tv-programma Fouten Vrienden. Twee van de drie mannen die hem vorig seizoen vervingen blijven aan boord, één valt er af. Dat heeft de tv-zender laten weten. Van der Eerden stopte vorig jaar met de realityshow van RTL 5 omdat hij te druk was, maar zijn collega’s Pepijn Gunneweg, Albert Jan van Rees en Pim Muda bleven wel aan boord. Hij kreeg drie vervangers, die elkaar gedurende de afleveringen afwisselden.

Twee van de drie vervangers, Leo Alkemade en Tim Kamps, keren ook in het komende vierde seizoen terug, terwijl vervanger Alex Ploeg niet meer meedoet.

Alkemade gaf een paar weken geleden aan te verwachten dat Foute Vrienden na dit seizoen stopt. “Het wordt inderdaad steeds moeilijker. Deze week waren we aan het filmen in een fotostudio toen er iemand binnenkwam en zei: ‘Hé, jij bent toch die acteur?’“”

In de eerste aflevering op woensdag 5 september werken de mannen als ober in een restaurant. Daarnaast worden ze als ‘tandarts’ in onmogelijke situaties gebracht. En in het winkelcentrum moeten de vrienden voor de allereerste keer twee-aan-twee-opdrachten uitvoeren.

Afgelopen lente was spin-off Foute Vriendinnen te zien op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen