Katja Schuurman in meest bekeken TLC-show ooit

De eerste échte Nederlandse editie van Say Yes To The Dress, met stylist Fred van Leer aan het roer, is een doorslaand succes. De première scoorde dinsdag 176.000 kijkers en 3,2 procent marktaandeel op TLC en daarmee is het volgens de nichezender zijn meest bekeken uitzending in Nederland óóit. En voor de derde aflevering heeft het station iets bijzonders in petto, want daarvoor is Katja Schuurman gestrikt. Van Leer vertelde er gisterenavond over aan de Boulevard-desk.

Van Leer vertelde in de showrubriek dat hij erg trots is op het strikken van Schuurman. “Het is een droom om Katja te hebben natuurlijk. Toen zei jij zei tegen het programma, was ik heel erg blij. Als je alle mannen van onze generatie vraagt wat ze de meest sexy vrouw van Nederland vinden, dan zegt bijna iedereen Katja. Ze heeft iets betoverends. Als je haar niet leuk vindt en je ziet haar live – dat had ik – dan betovert ze alsnog.

Zelf laat Schuurman in een persbericht weten dat ze een jurk wil die bij haar trouwlocatie past: het strand. “Freek en ik willen op het strand trouwen en mijn jurk moet daar natuurlijk wel geschikt voor zijn. In mijn hoofd zag ik een jurk voor me die zwierig, speels en toch ook sexy is.”

Ik wil hem dragen met blote voeten. En, heel belangrijk natuurlijk, ik wil erin kunnen dansen! De jurk die ik heb gevonden is prachtig en ik kan niet wachten om de jurk te dragen.”

De aflevering met Schuurman is op dinsdag 28 augustus om 20.30 uur te zien op TLC. Aankomende dinsdag moet de kijker het doen met gewone mensen.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen