Katja boycot Bridget niet nog een keer bij huwelijk

Katja Schuurman gaat haar vroegere BNN-collega Bridget Maasland volgend jaar niet boycotten bij haar huwelijk met de mislukte tv-chef Freek van Noortwijk. Dat heeft ze gezegd in RTL Boulevard, waarin Schuurman en haar ex Thijs Römer met Maasland spraken over een nieuwe voorstelling. Schuurman onthulde aan Maasland dat ze volgend jaar in de lente gaat trouwen met Van Noortwijk. “Ik verheug me erop, ik ben erbij“, zei Römer. Maasland daarop: “Ja, ik dit keer ook. Dan weet je het vast!

Het leidde tot gelach en een knuffel van Schuurman. Maasland: “Dat dient misschien een kleine uitleg. Toen ze destijds in 2006 met Thijs ging trouwen, hadden Katja en ik Lijst 0. Nederland stond bijna in het teken van onze politieke partij. En we hadden Katja vs Bridget.”

Het was een vrij intense tijd, aldus Maasland. “Ze hadden al heel veel mensen uitgenodigd en toen zei Thijs: ‘Nou, laten we Bridget dan even niet uitnodigen. Het was al zo veel, jullie hebben al zo veel samengewerkt, laten we even een beetje afstand nemen.‘”

Tot de dag van vandaag heeft Katja zó’n spijt dat ze me niet heeft uitgenodigd, dus nu – bij de echte liefde van haar leven – ben ik er bij.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen