Jan Slagter vindt The Voice Senior geweldig

Omroep MAX-baas Jan Slagter, expert op het gebied van televisie voor ouderen, vindt dat RTL 4 met The Voice Senior een geweldig programma in huis heeft. Dat zegt hij vandaag in De Telegraaf. The Voice Senior mag dan wel van RTL zijn, toch is Slagter een fan. “The Voice Senior vond ik geweldig om naar te kijken. Mooi gemaakt en hele goede zangers en zangeressen. En leuk om te zien dat zij nu echt een podium hebben gekregen. Vroeger werd gezegd: bloemetjesjurken achterin.

De oudere dames met bloemetjesjurken mochten niet in beeld. “Maar tegenwoordig zie je dat ouderen ook echt in beeld mogen komen en mogen laten zien wie ze werkelijk zijn. Het is niet alleen maar kommer en kwel.

Het is allemaal te danken aan MAX, aldus Slagter. “Ik ben wel heel blij dat de commerciëlen nu ook in het gat springen. Elke keer als je de televisie aanzet, zie je wel weer iets dat voor ouderen bedoeld is.”

Vijftien jaar geleden begonnen we MAX met het idee dat er een zender voor ouderen moet komen. Achteraf gezien kun je wel stellen dat we daar gelijk in hebben gehad.”

Het artikel ‘Jan Slagter fan van The Voice Senior’ kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Foto: RTL

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen