House of Talent ook flop in week drie: 164.000 kijkers

Het nieuwste paradepaardje van John de Mol, House of Talent, lijkt niet meer te redden. Ook in de derde uitzendweek was het vooravondprogramma van SBS 6 een grote flop. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. House of Talent begon in week één met gemiddeld 162.000 kijkers (4,9 procent), in week twee lag de score op gemiddeld 186.000 kijkers (5,2 procent) en in deze derde uitzendweek keken er gemiddeld 164.000 mensen (4,6 procent) naar de realityshow om 19.00 uur.

Al met al leeft het programma dus niet echt in Nederland. Het was de bedoeling van John de Mol dat honderdduizenden kijkers dagelijks zouden volgen hoe de talenten in het ‘house of talent’ zich zouden ontwikkelen tot grote sterren.

De talenten uit het programma verschijnen regelmatig in radio- en tv-programma’s van Talpa. Zo stonden ze onder meer aan de desk van Shownieuws, maar eigenlijk weet dus niemand wie ze precies zijn.

Het aansluitend uitgezonden Utopia deed het afgelopen week een stuk beter. Daar keken gemiddeld 412.000 mensen (9,1 procent) naar.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen