Garagehouder doodmoe van Tijs van den Brink

Tijs van den Brink heeft tijdens zijn vakantie in Italië een garagehouder flink lopen ergeren. Op een gegeven eiste de automonteur zelfs dat hij zijn terrein zou verlaten. Dat bekent hij bij EO Visie. Van den Brink kwam vorige week in het noorden van Italië met pech te zitten en besloot samen met zijn gezin verder te reizen met een huurauto. Maandag was de auto gemaakt en besloot de EO-ster om 400 kilometer terug te reizen. Hij haalde zijn auto op, maar na 20 kilometer was die wéér stuk.

De presentator wilde dat de monteur er weer naar zou gaan kijken, maar het was einde werkdag en hij wilde gewoon naar zijn gezin toe. “Het is tien voor zes, over tien minuten sluit de garage. Meneer Alblondi, zo heet-ie, is er klaar mee. Hij weet niet wat er precies kapot is aan m’n auto en hij heeft ook geen tijd er langer naar te kijken.”

En vrijdag gaat hij op vakantie, net als alle andere garagehouders in de regio, dus hij wil maar één ding: dat ik wegga, nu, van zijn terrein af… Ik ben sprakeloos. Weg? Waarheen dan? Hoe dan? De auto is kapot, meneer!

’s Avonds verbleef Van den Brink alleen in een hotel, nadat hij geholpen was door een vriendelijke passant. “Het kwam uiteindelijk allemaal redelijk goed. Maar wat is het fijn als iemand gewoon aardig tegen je doet als je in de penarie zit!

De column van Tijs van den Brink kunt u lezen op de EO-site.

Foto: EO, Willem-Jan de Bruin

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen