Fred van Leer wil deze drie BN’ers altijd blijven stylen

Fred van Leer zal ondanks zijn succes op televisie altijd bezig blijven met de styling van drie specifieke bekende Nederlanders. Dat geeft hij aan in gesprek met de Vrouw. Van Leer vindt BN’er-styling veel te leuk om op te geven. “De styling is begonnen toen Denise van Vengaboys solodingen ging doen en ik haar kleding verzorgde. Dat zag Kim-Lian, die vroeg me ook. Zij, Caroline Tensen en Jeroen van der Boom zijn de vaste mensen die ik al járen ‘doe’“, legt de modekenner uit.

Hij is helemaal gek op dit BN’er-trio. “Zij gunnen me alles, maar zeggen ook: ‘Leuk dat het goed met je gaat, maar je blijft ook mijn kleding doen, toch?’ Die drie zijn mijn pijlers.”

Je moet prioriteiten stellen, maar styling geeft hij nooit op, aldus Van Leer. “Mensen zeggen soms: ‘Misschien moet je met al je tv-werk en andere klussen stoppen met styling.’ Maar dat is mijn ding!

Het meeste wat ik op tv doe heeft te maken met styling, zoals Alles Uit De Kast en Say Yes To The Dress. Met af en toe een uitstapje, maar dit blijft mijn core business. Veel te leuk.”

Het Vrouw-interview met Fred van Leer, waarin hij ook onthult dat hij soms gewoon wat bij de Bristol koopt, kunt u lezen via Blendle.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen