Fred van Leer bezorgt TLC uitschieter in kijkcijfers

Fred van Leer bezorgt TLC een flinke uitschieter in de kijkcijfers. De eerste écht Nederlandse versie van Say Yes To The Dress, met de stylist aan het roer, is dinsdag om half negen met 176.000 kijkers en 3,2 procent marktaandeel van start gegaan. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Voor een nichezender als TLC, onderdeel van de Discovery-groep, is dit een topscore. Ter vergelijking: het programma erna kwam niet verder dan 58.000 kijkers en 1,1 procent marktaandeel.

Van Leer scoort op eigen houtje een kijkcijfer dat John de Mols dure prestigeproject House of Talent nog niet weet te behalen. Dat programma scoorde gisteren in de vooravond 154.000 kijkers.

Het is niet de eerste editie van Say Yes To The Dress Benelux. Voorheen werd het programma gepresenteerd door de Amerikaanse presentator, Randy Fenoli. Door zijn deelname moesten alle betrokkenen echter in het Engels spreken.

Van Leer spreekt wel gewoon Nederlands. “Het programma heeft een lach en een traan. Het was een feest om te mogen maken“, zegt de stylist.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen