Farid Azarkan maakt grapje over Linda de Mol

DENK-gezicht Farid Azarkan vindt het wel vermakelijk dat VVD-coryfee Ed Nijpels beweert een liefdesrelatie te hebben gehad met Linda de Mol. Dat laat hij blijken op Twitter. Azarkan heeft zijn lolbroek aan en reageert op Twitter op het nieuws. “Zat laatst de commissie EZK voor waar Ed Nijpels was uitgenodigd om verslag te doen van de voortgang klimaattafels. Ik meende een blonde haar op zijn jasje gezien te hebben. Schonk er verder geen aandacht aan. Nu valt het kwartje. #lindademol.

Nijpels beweert dat hij in 1983 een relatie had met De Mol, maar de RTL-ster ontkent. Het lijkt erop dat de VVD-coryfee liegt, want hij wil er verder ook niet meer op reageren. Voor critici van de VVD is dit het zoveelste bewijs dat politici van die partij wel érg vaak liegen.

Overigens kan het grapje van Azarkan niet op veel waardering rekenen. “Proberen grappig te doen ten koste van anderen, terwijl je zelf afgegaan bent als een gieter”, zegt Bryan bijvoorbeeld.

En Martin: “Tot over jouw oren in de stront zitten door allerlei moslimpartij-akkefietjes en dan een ander de maat nemen.

Lees ook:
Linda de Mol verbijsterd: ‘Ik had niks met Ed Nijpels!’ (maandag)
Evert Santegoeds denkt dat Ed Nijpels liegt over Linda (dinsdag)
Ed Nijpels zwijgt bij Giel en Margriet over Linda de Mol (dinsdag)
Boulevard negeert Avrotros-verbod op Nijpels-beelden (woensdag)
Linda probeerde item EenVandaag tegen te houden (woensdag)

Foto: YouTube Channel MRE24.com, CCBY

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen