Dennis Schouten zei direct ja tegen Wilfred Genee

Dennis Schouten twijfelde geen moment toen Wilfred Genee hem vroeg om verslaggever te worden van Veronica Inside. Dat vertelde de PowNed-verslaggever donderdagavond aan de desk van Shownieuws. Schouten zag het direct als een grote kans. “Ik was gewoon aan het werk voor PowNed, mijn telefoon ging af, want ik kreeg een appje van Wilfred Genee met: ‘Wil je verslaggever worden bij VI?’ Ik ben dan ook voetballiefhebber en ben ook regelmatig te vinden in stadions.”

De twee heren kenden elkaar al enigszins, omdat Schouten de presentator regelmatig heeft geïnterviewd voor PowNews. “Waarom hij aan mij moest denken? Ik heb geen flauw idee. Ik heb alleen gauw ‘ja’ teruggestuurd, voordat hij zich bedacht.”

Johan Derksen vond Schouten aanvankelijk een vreemd mannetje. “Johan ontmoette ik voor PowNed en de eerste keer dat ik hem sprak, zei hij: ‘Wat heb je een verschrikkelijk accent.’

Inmiddels is ook Derksen enthousiast over Schouten. “Ik ben er echt ontzettend blij mee. Het is een geweldige kans.”

Wat vindt hij van de bekendheid die tv met zich mee brengt? “Dat vind ik echt verschrikkelijk. Ik zie er echt tegenop. Dan is het zondag twaalf uur, dan gaat de supermarkt bij ons open en dan denk ik: dan krijg je elke keer weer diezelfde gesprekken enzo. Ik vind het echt verschrikkelijk. Maar ik kan nu niet meer terug. De gesprekken in de supermarkt neem ik dan op de koop toe.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen