De Mol dertig jaar na Love Letters weer met trouwshow

Bijna dertig jaar na de lancering van Love Letters komt John de Mol weer met een trouwshow: In De Ban Van De Trouwring. Ditmaal niet met zijn zus Linda de Mol, maar met de Volendamse presentator Kees Tol. Dat heeft SBS 6 laten weten. Zes trouwlustige koppels gaan in de Kees Tol-show een heftige strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan. “Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wél eerst voorbereiden en samenstellen, met elkaar!

Ze moeten het eens zien te worden over alle aspecten van een ultieme trouwdag. Van jurk, taart en ringen tot locatie, vervoer en natuurlijk de huwelijksreis. “Welke keuzes maken ze als groep en in hoeverre zijn ze bereid om compromissen te sluiten?

Drie weken lang wonen de stellen met elkaar in één huis. “Het zijn dan ook belangrijke keuzes, want het stel dat uiteindelijk wint moet het op hun grote dag doen met alle keuzes die de groep heeft gemaakt.”

Met iedere dag en met iedere beslissing wordt het plaatje van de droombruiloft completer en de concurrentie kleiner. “Want in confronterende stemrondes kunnen de koppels elkaar wegstemmen, en op die manier zelf een stapje dichter bij het altaar komen.

In de Ban van de Trouwring is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma is vanaf donderdag 11 oktober te zien bij SBS 6.

Foto: SBS, Alexia van der Meijden

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen