Danny Ghosen vindt Wilfred Genee vervelend mannetje

NTR-presentator Danny Ghosen vindt Veronica-ster Wilfred Genee soms een vervelend mannetje, maar dat is juist zijn kracht. Dat zegt hij in gesprek met de Volkskrant. Ghosen noemde Genee vorig jaar al eens de beste uit het vak en daar staat hij nog steeds achter. Gevraagd naar zijn journalistieke voorbeelden, zegt hij in de krant: “Vroeger Peter R. de Vries, om hoe hij onrecht durfde aan te pakken. Tegenwoordig kijk ik graag naar Wilfred Genee, een geweldige interviewer.

Genee kan soms echt zuigen, aldus Ghosen. “Het is een vervelend mannetje, maar ontzettend scherp. Ik ben zelf ook af en toe een vervelend mannetje.”

Het NTR-gezicht vervolgt: “Genee vindt het niet erg als mensen hem een klootzak vinden. Heel goed vind ik dat, je moet als journalist niet aardig gevonden willen worden.”

Eind september is Ghosen op de buis met Danny in de Buitenwijken, waarvoor hij achterstandswijken in Europa bezocht. Hij bezocht onder meer Napels. “Ik heb in verlaten flatgebouwen gefilmd waar duizenden gebruikte naalden liggen. En dat op twee uur vliegen, in de Europese Unie.

Het Volkskrant-interview met Danny Ghosen kunt u lezen via Blendle.

Een teaser van Danny in de Buitenwijken:

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen