Coen Verbraak schrikt zich dood: vragen niet in tas

Coen Verbraak is zich tijdens de opnames van de huidige serie van Kijken in de Ziel één keer rotgeschrokken. Hij kwam er toen op het laatste moment achter dat hij zijn vragen was vergeten mee te nemen. Dat bekent de presentator vandaag in De Telegraaf. Verbraak was eventjes helemaal in paniek. “Soms gaat een interview ook niet goed. Bij deze serie maakte ik een beginnersfout. Ik was al geschminkt en mijn gast ook. Ik maakte mijn tas open en daarin zaten geen vragen.

De presentator wist niet wat hij méémaakte. “Het was net alsof er iemand op een gong sloeg: de ontmaskering was aangebroken.”

Aangemoedigd door zijn cameraman besloot Verbraak om het interview toch door te laten gaan. “Ik heb een ander papiertje voor me gelegd dat in mijn tas zat, met vragen over Joost Zwagerman over wie ik een film aan het maken ben. Het ging prima.

De geïnterviewde merkte wel op dat ik mijn blaadje helemaal niet omsloeg. Nee, want daar stond geheel irrelevant ’Hoe ontmoette u Joost Zwagerman voor het eerst?’

Verbraak is momenteel bezig aan de allerlaatste serie van Kijken in de Ziel. Hij stopt uit eigen beweging.

Het Telegraaf-interview met Coen Verbraak kunt u lezen via Blendle.

Foto: Lilian van Rooij, NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen