Carlo Boszhard twee jaar langer bij RTL 4

Carlo Boszhard heeft toch weer een nieuw contract getekend bij RTL 4. Het gaat om een verlenging van in elk geval twee jaar. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het contract van Boszhard liep nog tot april 2019. Afgelopen september zei de presentator dat hij geen verlenging verwacht. “Ik heb nu voor twee jaar getekend bij RTL en ik denk dat het daarna echt ook klaar is. Op beeld, zal ik maar zeggen. Dan ga ik achter de schermen“, zei hij toen in het programma The Story of My Life.

De presentator zei te vrezen dat het alleen maar bergafwaarts gaat als hij bijtekent. “Ik denk dat je dan op een punt komt van: krijg je nog de grote A-programma’s of wordt het langzaamaan B omdat andere mensen zeggen: ‘Die of die of die moet het juist doen.’ Weet je wel. Ik vind het zo mooi zo, ik heb nu al een fantastische carrière gehad.

Hij zinspeelde toen over een uitstapje naar SBS 6, waar zijn collega Irene Moors werkt. “Ik zou het misschien wel leuk vinden om met Irene nog iets te gaan doen over twee jaar. Ik denk dat Carlo en Irene aan een tafel nog steeds altijd wel leuk is.

Inmiddels staan de zaken er dus anders voor. Boszhard gaat niet naar SBS en blijft twee jaar langer bij RTL. Op Instagram zegt hij: “Vandaag bijgetekend bij RTL4. Wat een heerlijk moment! #blijeeikel.

De presentator blijft de programma’s Een Goed Stel Hersens en De TV Kantine maken voor RTL 4.

Boszhard heeft verder niet gereageerd op de contractondertekening, ook niet bij Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen