Britt Dekker weigert VI: ‘Ik durf niet aan tafel’

Britt Dekker durfde deze zomer niet aan te schuiven in de talkshow VI Oranje Blijft Thuis van Johan DerksenRené van der Gijp en Wilfred Genee. Dat bekent de realityster deze week in Veronica Magazine. Dekker is naar eigen zeggen groot fan van de heren, maar sloeg hun uitnodiging toch af. “Afgelopen zomer ben ik zes keer gevraagd voor VI Oranje Blijft Thuis. Diep in mijn hart was ik graag gegaan, maar ik had dit jaar al in zo veel talkshows gezeten. En ik durfde ook niet zo goed.

Ze vreesde voor verbaal geweld. “Volgens mij kan ik me niet goed verweren tegen die drie. Ik was bang dat ik een verkeerde opmerking zou maken en zij me daarna helemaal kapot zouden maken.

Juist omdat Dekker fan is, zou ze dat lastig vinden. “Als ik ze stom had gevonden, dan had ik gedacht: kom maar op. Maar als je fan bent van iemand en diegene doet lullig, dat wil je niet.”

Er is vaak ophef over de uitspraken van de mannen. Dat snapt ze, maar: “Aan de andere kant denk ik dat de meeste mensen best iets van hun commentaar kunnen leren. Ze hebben vaak gewoon gelijk.

Momenteel zijn de mannen op Veronica te zien met hun talkshow. Wil ze daar niet aanschuiven? “VI Oranje Blijft Thuis was ook met gewo ne gasten, dat had nog gekund. Maar ik denk niet dat de kijkers van Veronica Inside zitten te wachten op een vrouw die haar mening gaat geven over voetbal, dus nee.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen