BN’ers nu al semi-naakt op persfoto Adam Zkt Eva

Over een paar weken gaan zes bekende Nederlanders weer hun geslachtsdeel laten zien op televisie in het programma Adam Zkt. Eva VIPS. Tv-zender RTL 5 licht nu alvast een tipje van de sluier op met de persfoto van het programma, waar de BN’ers semi-naakt op staan. Ze houden, net als de sterren van vorig jaar, een bord vast waarop het geslachtsdeel is uitgetekend. Eén van hen is Joshua Feytons uit Temptation Island, die op woensdag 5 september te zien is in de seizoensopener.

Joshua Feytons verstaat de kunst van het verleiden als geen ander, maar kan hij ook vinden waar hij naar op zoek is? Gaat het één van de Eva’s lukken om het hart van deze begeerlijke vrijgezel te temmen?

Ook dj Jeroen Post en dj Eric Dikeb laten op het tropische eiland hun hart spreken als zij puur natuur daten met twee onbekende vrouwen.

Zangeres Dewi Pechler, glamourmodel Beau Hesling en turnkampioen Jeffrey Wammes ontdekken of zij onder deze omstandigheden hun Adam kunnen vinden.

Het tweede seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS wordt gepresenteerd door Marieke Elsinga. “Het was geweldig om te zien hoe intens alle VIPS en singles het daten beleefd hebben. Poedelnaakt, ga er maar aanstaan! Alle kandidaten die bij me op de steiger stonden, vonden het een onvergetelijke ervaring.

Het programma is vanaf 5 september elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Alle naakte BN’ers:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen