Beau vindt dat RTL Boulevard scherpte verloren is

Beau van Erven Dorens is het eens met de kritiek dat RTL Boulevard zijn scherpe randje is verloren sinds het vertrek van Albert Verlinde. Dat laat hij blijken in Nieuwe Revu. Boulevard is tegenwoordig een weinig spannende rubriek vol met Anna Nooshin-gebrabbel, leuke filmpjes van Luuk Ikink en de mening van Peter R. de Vries over van alles en nog wat. Een echte kijkcijferhit is de showrubriek dan ook niet meer. Er moet wat veranderen, vindt ook Boulevard-host Van Erven Dorens.

Hij wil er vooral voor waken dat Boulevard de nieuwe PR-show van RTL 4 wordt, vertelt hij in de Nieuwe Revu. “Er is maar één ding wat wij fout kunnen doen en dat is met alle winden meewaaien om zodoende een commercieel vehikel te worden voor allerlei tv-programma’s en sterren die gepitcht moeten worden.”

Van Erven Dorens mist de spanning. “Ik ben het soms weleens eens met de kritiek dat Boulevard z’n tandjes een beetje kwijt was geraakt en ik probeer er nu alles aan te doen om die tanden weer terug te zetten.”

Welke collega’s zijn naast hem nog meer geschikt? “Collega’s als Peter van der Vorst, Frank Dane, Peter R. de Vries en John van den Heuvel hebben het in zich om af en toe een beetje gemeen te zijn. Met hen brengen we scherpte en eerlijkheid op de buis en hoe meer we daarvan hebben, des te beter.

Zonder dat je daarbij overigens moedwillig de beledigende kant op gaat. Als je dat doet, ontploft het altijd weer terug in je gezicht. Bij mij in ieder geval wel.”

Het Nieuwe Revu-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen