Beau blij met comeback in GTST na Spa-debacle

Beau Schneider is er ontzettend blij mee dat hij na tweeënhalf jaar weer terug mocht keren in Goede Tijden Slechte Tijden, dat hem de komende tijd weer werkzekerheid biedt. Dat vertelt de acteur in weekblad Privé. Schneider stopte in 2016 na vier jaar bij de RTL 4-soap om zijn horizon te verbreden. Zo ging hij onder meer aan de slag voor de finaal geflopte Net5-soap De Spa. “Niet alle projecten die je doet worden een succes, dat hoort er ook bij“, zo laat de 29-jarige acteur weten.

De Spa werd een jaar voor de lancering aangekondigd op een presentatie van SBS, dus de verwachtingen waren erg hoog gespannen. Het was de bedoeling dat Net5 hiermee een magneet zou worden voor mensen die op de late avond géén actualiteiten willen zien.

Schneider: “Ik stond helemaal achter De Spa en het was leuk om te doen, maar er komt geen vervolg. Daarom vond ik het erg leuk dat de makers van GTST me vroegen om terug te komen.”

Gelukkig heeft hij door GTST weer werk. “Ik hoefde daar eigenlijk niet over na te denken, want ik heb daar een heel leuke tijd gehad.”

Hoe lang hij blijft weet hij niet. “Als een verhaallijn goed bevalt en de schrijvers denken dat het naar meer smaakt, kan het zomaar langer duren dan gepland.

Het Privé-interview met Beau Schneider kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen