Angela Schijf mogelijk niet bij Televizier-gala

Steractrice Angela Schijf, bekend van Flikken Maastricht, is dit jaar mogelijk niet aanwezig bij het prestigieuze Gouden Televizier-Ring Gala. Dat kondigt ze deze week aan in programmablad Televizier. Het zou goed kunnen dat Schijf dit jaar te druk is om het prijzengala bij te wonen. “In oktober zijn we nog volop aan het draaien voor het nieuwe seizoen van Flikken. Mócht ik weer genomineerd zijn, dan doe ik uiteraard extra mijn best om in de zaal te zitten. Maar daar durf ik nu nog niet eens aan te denken!

Vorig jaar won ze een Ster voor beste actrice. “Eigenlijk genoot ik vooral van de glitter en de glamour. Zoals ik zei in mijn speech: het Ring-gala was mijn eerste showbizzfeestje ooit, dat blijft altijd speciaal blijft om er te zitten. En dan blijk je toch gewonnen te hebben.

Het is haar tweede Televizier-prijs. Wat betekent die voor haar? “Heel veel, hij staat inmiddels boven op mijn werkkamer in de kast naast de eerste.”

Wat de tweede extra speciaal maakt, is dat ’ie ook voor Meisje van plezier is waarin ik een hele andere kant van mezelf mag laten zien.”

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen