Angela Groothuizen walgt van Benidorm Bastards

Angela Groothuizen is totaal niet gecharmeerd van de RTL-show Benidorm Bastards, waarin oude acteurs jongeren laten schrikken met onverwacht gedrag. Dat zegt de RTL-ster vandaag in De Telegraaf. Groot vindt programma’s met ouderen, zoals The Voice Senior waaraan zij nu werkt of de programma’s van Omroep MAX, heel leuk, maar niet als ouderen er een rare rol in hebben. “Ik kan niet kijken naar het tenenkrommend slechte Benidorm Bastards“, zegt de tv-ster.

Benidorm Bastards is niets voor haar. “Dat had men beter op de tekentafel al kunnen laten schieten, wat mij betreft. Ik vier volgend jaar mijn zestigste verjaardag, maar moet er toch niet aan denken ooit aan zo’n afgrijselijk programma mee te werken.”

Veel liever maakt ze kwaliteitstelevisie. “Nee, ik zit lekker op mijn plek bij The Voice Senior, waar mijn passie muziek volledig tot z’n recht komt.”

Ouderen-tv scoort, aldus Groothuizen. “De doelgroep ouderen groeit en heeft zo haar wensen, kijk maar het succes van Omroep MAX. Zij laten zien hoe leuk het is om programma’s te maken voor alle leeftijden en wij trekken dat nu ook een klein beetje naar RTL.”

Het Telegraaf-interview met Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen