Angela de Jong vindt Veronica Inside te lang duren

Angela de Jong vindt de uitzendduur van Veronica Inside te lang. Ze adviseert de mannen van de voetbaltalkshow om weer terug te gaan naar anderhalf uur. Dat heeft ze vanochtend gezegd in Spraakmakers op NPO Radio 1. Waar Voetbal Inside op RTL 7 anderhalf uur duurde, is opvolger Veronica Inside maar liefst twee uur lang te zien op maandag en vrijdag. Het is een commerciële afweging van zendereigenaar John de Mol. “Hij wil dat salaris natuurlijk zo snel mogelijk terugverdienen.

Straft de kijker het af? De voetbaltalkshow opende op 10 augustus met 674.000 kijkers, terwijl er gisteren 564.000 mensen keken. “Heel veel mensen hebben ook dat ze de eerste uitzending even willen zien. Ze hopen dan toch dat John de Mol misschien zelf wel aan tafel zit, want die heeft er wel eens vaker gezeten. Nu zakt het inderdaad iets in, maar volgens mij is het nog steeds redelijk op het niveau van wat ze bij RTL 7 ook vaak haalden.”

Wel adviseert De Jong om te waken voor overkill. “Die twee uur moeten ze niet doen. Ze moeten gewoon terug naar anderhalf uur.

En wat vindt ze van de drie keer VI per week waar nu over wordt nagedacht? “Dan wordt het bijna overkill, denk ik.

Laten we het een paar weken aankijken en die twee uur gaat heus wel weer terug naar anderhalf uur denk ik. Of we wennen er met z’n allen aan. Er komt heus wel een modus.”

Lees ook:
Veronica Inside minder vaak onderbroken door reclame (zaterdag)
Veronica Inside gaat mogelijk naar drie keer per week (zondag)
Wilfred weer links, Johan weer rechts in VI (gisteren)

Foto: NPO Radio 1

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen