André van Duin blijft tafelheer in De Wereld Draait Door

André van Duin is ook in het komend tv-seizoen weer regelmatig te zien als tafelheer in ’s lands populairste talkshow op televisie: De Wereld Draait Door. Dat vertelt de Omroep MAX-ster in Veronica Magazine. Van Duin heeft weer een druk televisiejaar voor de boeg. “Klopt, we zijn nu bijvoorbeeld bezig met opnames voor De Nieuwe Lekkerbek. Dat moet allemaal nog gemonteerd worden, dus ik heb geen idee hoe het wordt. Als het een succes blijkt te zijn, schuiven we het door naar september.” 

Daarna komt gelijk Heel Holland Bakt. “Dan heb ik een maand vrij en daarna Smaakt Naar Meer. En dán beginnen de voorbereidingen op en opnames van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Om de veertien dagen zit ik op woensdag bij De Wereld Draait Door. En dan doe ik nog wat klussen tussendoor.

En dat terwijl Van Duin alweer 71 jaar is. “Je denkt dat je op een gegeven moment af gaat bouwen, maar dat zit er voorlopig niet in. Maar het is hartstikke leuk allemaal, zolang je gezond bent en het leuk vindt.

De Nieuwe Lekkerbek is woensdag begonnen, terwijl het buiten bloedmooi weer was. “Mocht het een beetje druppelen buiten, dan is dit een lekker alternatief.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen