Winston Post wil graag Wie is de Mol presenteren

Winston Post, bekend van GTST en Paaldansen met de Sterren, wil op termijn graag programma’s zoals Wie is de Mol gaan presenteren op de Nederlandse televisie. Dat zegt hij in gesprek met weekblad Privé. Post wijst op zijn ervaring als presentator van het SBS 6-programma Shownieuws. “Ik heb mijn debuut mogen maken in het panel van SBS Shownieuws en daarmee kwam mijn wens uit om meer avondtelevisie te gaan doen. Tot dan toe presenteerde ik enkel overdag en veelal op RTL.

Hij heeft veel geleerd bij Shownieuws. “Die eerste uitzending was behoorlijk spannend, dat geef ik eerlijk toe, maar wie zou daar bij de eerste keer niet met de zenuwen in zijn lijf staan?

Hij hoopt dat dat presentatie-avontuur een vervolg krijgt. “Bij Shownieuws kon ik al direct putten uit mijn jarenlange ervaring in de media en op termijn hoop ik programma’s als Wie is de Mol?, Bonje met de Buren of De Wandeling te mogen presenteren.”

Ze kunnen Post niet overal voor vragen. “Zolang het maar iets is met emoties en persoonlijke verhalen om eventueel bij te bemiddelen.”

Het Privé-interview met Winston Post kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen