Sander Lantinga voelt zich veilig in middagslot 538

Sander Lantinga maakt zich niet zo druk over de vele veranderingen in het radiolandschap. Hij waant zich veilig op het middagspitsslot van Radio 538. Dat laat hij weten in De Telegraaf. Zes grote radiozenders hebben recentelijk hun ochtendshow veranderd of gaan dat nog doen; daarnaast lanceert Qmusic binnenkort een nieuwe middagshow met Domien Verschuuren, recht tegenover De Coen & Sander Show op Radio 538. Lantinga maakt zich er allemaal niet zo druk over.

Coen & Sander, die op Ruud de Wild na het meest beluisterde middagprogramma maken, tekenden recentelijk bij tot de lente van 2021. “We hebben met heel veel liefde bijgetekend en blijven nog drie jaar de leukste middagshow van Nederland maken“, zegt hij.

Dat er zo veel verandert in radioland maakt daarom niet echt indruk op Lantinga. “Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel in radioland. Al die ontwikkelingen houden wij nauwlettend in de gaten. Het is één grote legpuzzel. Als er iemand weggaat, moet er ook iemand terugkomen.”

Wij zitten gelukkig op een goede en veilige plek. Om ons heen kan het kolken en waaien, wij blijven een mooi programma maken“, besluit hij in de krant, via Blendle.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen