Ruud de Wild tot zomer 2021 middagspits-dj Radio 2

Ruud de Wild heeft zijn contract met KRO-NCRV met drie jaar verlengd. Hij blijft daarmee in elk geval tot de zomer van 2021 de middagspits-dj van NPO Radio 2. Dat heeft de omroep laten weten. De Wild is er blij mee. “KRO-NCRV heeft mij de vrijheid gegeven een programma te kunnen neerzetten en uit te bouwen tot wat het nu is. Ik had er vertrouwen in, maar nooit durven dromen dat we zo snel dit succes zouden bereiken. Dit is mijn clubje en ik kijk uit naar de komende drie jaar.

Jochem de Jong, mediadirecteur van KRO-NCRV, is blij met het behoud van De Wild. “Ruud is creatief en verrast zijn luisteraars elke dag weer in zijn programma op NPO Radio 2. Het is niet voor niets dat De Wild in de Middag in no-time is uitgegroeid tot de nummer 1-middagshow van de Nederlands radio. Ik ben enorm trots dat hij de komende jaren bij KRO-NCRV blijft!

De Wild in de Middag is van maandag tot vrijdag te horen tussen 16-18 uur op NPO Radio 2. Het team maakt regelmatig speciale uitzendingen. Zo zenden Ruud en zijn side-kicks Cielke en Martijn vanaf komende dinsdag live uit vanaf de Vierdaagse in Nijmegen.

Afgelopen maand maakte Ruud als eerste een live-radiouitzending onder water vanuit het voormalige haaienbassin van het Noorder Dierenpark in Emmen om zo aandacht te vragen voor het wereldwijde probleem van de plastic soep in de oceanen.

Het behoud van De Wild voor Radio 2 is een opsteker voor de zender. Het station nam deze maand afscheid van ochtendspits-dj Gerard Ekdom. Hij koos voor het grote geld van John de Mol.

Foto: KRO-NCRV

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen