Ruben Nicolai kijkt televisie als hij sip is

Ruben Nicolai voelt zich regelmatig behoorlijk sip, bijvoorbeeld als hij een periode slecht heeft gegeten. Als hij zich zo verdrietig voelt, dan kijkt hij graag televisie. Dat vertelt de RTL 4-ster in de podcast 30 Minuten Rauw. De buien van Nicolai zitten volgens de presentator zelf niet tegen depressiviteit aan. “Nee, niet depressief. Een rafelrandje? Dat wel. Dat uit zich door afzondering. Van alles en iedereen. Dan sluit ik me echt op thuis. Dan ga ik heel veel tv kijken. Ik kan soms echt balen van mezelf.”

Waar baalt hij dan van? “Als ik voor de zoveelste keer een ongezonde periode heb gehad – te veel friet eten, te veel drinken, te weinig slapen – dan word je eruit wakker en denk je: Jezus, heb ik het alweer gedaan? Dat is cirkelgedrag. Eerst ga je helemaal de ene kant op en de volgende dag denk je: wat ben ik een slecht mens.”

Verder geniet Nicolai naar eigen zeggen erg van het leven. Mocht hij op een gegeven moment overlijden, dan hoopt hij herinnerd te worden als een goede presentator en goede vader.

“Je hoopt dat mensen zeggen: hij deed tenminste zijn best op zijn werk. Het ging af en toe goed; soms wel, soms niet. Verder was hij een gepassioneerde vader die veel leuke tijd met zijn kinderen heeft doorgebracht en ze goed heeft voorbereid op het leven. Verder was hij sociaal en kon je ermee lachen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen