RTL 4 waakt voor overkill van Voice-programma’s

RTL 4 waakt ervoor dat de tv-kijker op een gegeven moment Voice-moe wordt. Daarom telt het nieuwe programma The Voice Senior slechts vier afleveringen. Dat vertelde showkenner Aran Bade woensdagavond in RTL Boulevard. Bade verbaasde zich aanvankelijk over het geringe aantal afleveringen. “Ze gaan vier afleveringen maken. Wij hadden zoiets van: dat is weinig. Ze zeggen dat ze geen overkill willen van The Voice, want de gewone Voice is er ook al en The Voice Kids.

Hoe zijn die vier afleveringen opgebouwd? “Het gaat om twee blind auditions, één knock-outs-aflevering en dan één grote finale.

De grote publiekstrekker van The Voice Senior moet het juryduo Gerard Joling en Gordon worden. “Die chemie overleeft alles“, zegt Bade. “Marco en Ilse zeggen ook: ‘We liggen onder de stoel van het lachen.‘”

Het belooft een leuk en sympathiek programma te worden, aldus Bade. “Het komt ook door de kandidaten. Het is meer onbevangen dan bij de gewone Voice, omdat de kandidaten al een heel leven achter de rug hebben.”

De eerste aflevering van The Voice Senior is op 24 augustus.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen