‘Presenteren Goedemorgen NL funest voor liefdesleven’

Het presenteren van Goedemorgen Nederland is heel erg slecht voor je liefdesleven. Dat zegt Leonie ter Braak, die het programma heeft ingeruild voor SBS 6, in Veronica Magazine. De presentatrices van de ochtendrubriek op NPO 1 moeten op een verschrikkelijk tijdstip hun bed uit. Ter Braak ging elke dag om 20.30 uur naar bed en stond om 4.00 uur op. “Het waren de vroege tijden die het zwaar maakten. Want afscheid nemen van de publieke omroep en het nieuws vond ik lastig.”

Als je elke avond na het Achtuurjournaal naar bed moet dan gebeurt er ’s avonds weinig spannends in de slaapkamer. Maar: “Floris en ik zijn van plan om heel oud te worden met elkaar. Daar horen zware periodes en bepaalde offers bij.

Toch schijnt die Floris haar een flinke duw in de richting naar SBS te hebben gegeven. “Dat was vooral om mij een duwtje in de rug te geven, van: ik trek het ook niet meer. Dus linksom of rechtsom moesten er dingen veranderen. Zijn agenda werd natuurlijk helemaal bepaald door de mijne.”

De arme Floris werd geleefd door de werktijden van zijn liefdespartner. “Ik moest om acht uur naar bed, dus dan moest hij thuis zijn voor de kinderen terwijl hij lekker zin had om te kitesurfen. En dan moest hij ook nog stil zijn, want ik moest slapen.”

Recentelijk maakte WNL-baas Bert Huisjes bekend dat Goedemorgen Nederland verder gaat met minder presentatrices.

Foto: SBS

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen