Patty wil dat Humberto Linda’s Zomerweek overneemt

Patty Brard zou het leuk vinden als Humberto Tan voortaan jaarlijks een week lang terugkeert met zijn latenightshow op RTL 4, in de vorm van de verrassingsweek waarmee hij het programma in juni afsloot. Dat zegt de tv-diva in haar column in de Weekend. Tan gaf tijdens de slotweek zelf al aan dat hij een jaarlijkse terugkeer wel ziet zitten en onlangs kwam Linda de Mol met het nieuws dat ze volgend jaar vanwege filmopnames géén Linda’s Zomerweek gaat maken.

Brard stelt voor om Tan elk jaar terug te laten keren. “Ik ben groot fan van Linda’s Zomerweek, dat eerdaags weer begint. Dat zette mij aan het denken: moet er niet een Humberto’s zomerweek komen? Een hele week verrassingsgasten en optredens zoals in de slotweek?

Tan sloot zijn verrassingsweek af met 1,3 miljoen kijkers. “Hij blijft bij RTL om grote shows te doen en verdient één keer per jaar een soortgelijke zomerweek als Linda, maar dan ruw.”

Ik gun Humberto al het geluk van de wereld en zoals Erland op zijn Instagram zei: ’De toekomst is aan de makers!’ Dat komt helemaal goed, Humberto.”

De Weekend-column van Patty Brard kunt u hier lezen.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen