Ook Özcan Akyol vindt Paul de Leeuw beetje passé

Özcan Akyol is het eens met Wilfred Genee dat het vertrek van Paul de Leeuw bij BNNVARA niet een heel grote aderlating is voor de NPO. Dat laat hij blijken in de VARAgids. Akyol heeft een brievenrubriek in de tv-gids en daarin laat een VARA-lid zijn ongenoegen over het vertrek van De Leeuw blijken. “Wij zijn opgegroeid met deze man en vinden dat de publieke omroep beter zijn best had moeten doen om hem te behouden. Wie zijn de prominenten van deze tijd?“, zegt Richard uit Almelo.

Richard vindt het ‘onbegrijpelijk’ dat De Leeuw naar RTL verhuist. “Mijn generatie verliest steeds meer gezichten op de buis en in dit blad (Paul Witteman). Waar gaat dit naartoe?

Akyol denkt dat Richard hier niet te zwaar aan moet tillen. “De hoogtijdagen van Paul de Leeuw bij de publieke omroep waren sowieso wel voorbij, toch? Misschien bloeit hij weer op in een nieuwe omgeving. Dat is hem van harte gegund.

De tijd van de echte tv-grootheden is misschien ook wel voorbij, stelt hij. “Er zijn jonge helden opgestaan bij BNNVARA, alleen schitteren zij vooral op internet, en trekken ze de aandacht van een heel andere doelgroep – niet de traditionele televisiekijker.”

De VARAgids-rubriek van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Paul de Leeuw vindt kritiek Wilfred Genee onterecht (vorige week)

Foto: NTR

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen