NPO 3FM geeft Frank van der Lende weer dagelijks slot

Frank van der Lende keert terug met een dagelijkse show in de doordeweekse programmering van 3FM. Hij krijgt het 18-tot-21-slot van Sander Hoogendoorn, die Domien Verschuuren opvolgt in de ochtendspits. Dat heeft BNNVARA laten weten. Van der Lende degradeerde een jaar geleden naar het weekend, nadat hij met weinig succes De Coen & Sander Show opvolgde in de middagspits. Nu krijgt de dj toch weer een prominente plek op het station, waar bijna niemand meer naar luistert.

De radio-dj is super blij. “2018 is mijn jaar. Eerst word ik uitgeroepen tot man met de mooiste haren en nu heb ik mijn lievelingsplekje op de radio gekregen. Wat wil een mens nog meer?! Er staan onwijs gave dingen te gebeuren bij 3FM en ik vind het supertof dat ik daar deel van mag uitmaken. 3FM is nog steeds de coolste van alle radiozenders, ondanks het hete weer.

Peter de Vries, hoofd radio van BNNVARA, zegt: “Frank is door en door 3FM. Hij draait al heel wat jaartjes mee bij BNNVARA, maar hij heeft altijd dat verrassende en ongepolijste weten te behouden. Bovendien heeft hij een buitengewoon positieve kijk op de wereld. Volkomen terecht dat hij straks weer dagelijks te horen is op de zender.

Sharid Alles, zendermanager van NPO 3FM, vult aan: “Ik ben ontzettend blij dat Frank van der Lende de avondshow van 3FM voor zijn rekening neemt. Frank is positief, ontzettend enthousiast en een waanzinnig creatieve radiomaker. Ik verheug me op de avond met Frank!

Het nieuwe programma van Frank is vanaf 3 september te horen van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur bij BNNVARA op NPO 3FM.

Foto: BNNVARA, Hans-Peter van Velthoven

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen