Nicolette jaar lang niet naar sportschool door tv-werk

Nicolette van Dam is een jaar lang niet naar de sportschool gegaan, omdat ze zo druk was met haar tv-werk. Nu heeft ze het weer opgepakt. Dat vertelt ze in weekblad Party. Van Dam cijfert zich altijd weg achter haar gezin, waardoor het sporten er lange tijd helemaal bij in schoot. “Ik ben geen type dat na een draaidag voor televisie om zes uur zegt: ‘Ik ga nu even fijn een uurtje sporten.’ Dan ga ik eten met de kids, doe ze in bad, leg ze in bed en gaan we een boekje lezen. Die tijd koester ik.”

Die lange draaidagen slokten haar op. “Eind vorig jaar was het wel heel veel. Voor een tv-programma moet soms iets wijken en jezelf al helemaal. Maar ik plan nu bewuster tijd voor mezelf in. Sporten bijvoorbeeld, dat had ik een jaar niet gedaan.”

Waar traint ze nu? “Nu train ik hier om de hoek, kan ik het mooi combineren. Daarnaast probeer ik eens in de twee weken een massage te nemen. Daar kom ik altijd weer stralend vandaan.”

Ik ben in de basis iemand die het liefst voor iedereen zorgt. Daar word ik gelukkig van, maar soms moet je ook even voor jezelf zorgen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen