Naomi van As deelt kritiek op ‘platvloerse’ tv-show niet

Naomi van As kan niet zo veel met de kritiek die zij en haar collega Ellen Hoog krijgen op hun SBS 6-programma Ellen & Naomi: 24 Uur Mandekking. Dat geeft ze aan in Het Parool. Ellen & Naomi bleek een vrij plat programma waarin de oud-hockeysters vooral nieuwsgierig waren naar het seksleven van hun gasten. Zo kregen ze bij Gerard Joling los dat hij al met 4.500 mannen naar bed is geweest. Het Parool laat onomwonden weten dat ze dat een beetje afbreuk vindt doen aan hun imago.

Het Parool merkt op: “Ik bedoel: u was een van de succesvolste topsporters van het land en nu zie ik in uw programma 24 uur mandekking vooral dat er twee lekkere hockeymeisjes in de markt worden gezet, die dubbelzinnige opmerkingen maken.

Van As staat echter nog steeds achter het programma. “Het is de humor van de kleedkamer. Wij zijn gewend aan vieze grappen. En daar gaan die mannen vol in mee. In het programma is ook ruimte voor een goed gesprek.”

Typisch een hockeymeisje? Ik voel me er niet door aangesproken. Zo zie ik mezelf niet en het interesseert me echt geen ene reet als andere mensen mij wel zo willen zien.

Het Parool-interview met Naomi van As kunt u lezen via Blendle.

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen