Minnares Manuel Venderbos is nu op Victor Mids

Lente Voorhoeve (30), de actrice waarmee Manuel Venderbos (42) lange tijd vreemdging, ziet nu tv-illusionist Victor Mids (31) wel zitten. Eén probleem: ook hij heeft al een vriendin. Dat vertelt ze in weekblad Privé. De affaire van Venderbos met Voorhoeve kwam aan het licht toen weekblad Privé achter hen aan reed en hen zag parkeren op een afgelegen terreintje: de doeken gingen voor de ruiten en het tweetal ging tekeer, terwijl ze zich onbespied waanden.

Uiteindelijk maakte Venderbos het uit met zijn minnares in een poging zijn huwelijk te redden, maar sindsdien raakt Voorhoeve in de showbladen niet uitgepraat over hun affaire en hoe erg ze op Venderbos verliefd was. Sterker nog: als zijn huwelijk alsnog op de klippen loopt, dan staat ze klaar.

Is er niet iemand anders die ze leuk vindt? “Victor Mids is nog steeds mijn droomman. Ik vind Victor heel aardig en hij ruikt ook altijd lekker. Mijn kinderen kijken zijn filmpjes, ik zie ze zelf niet eens, maar het is toch intrigerend, die onbereikbaarheid.

Voorhoeve ziet een date met Mids wel zitten. “Hij zou een van de weinige bekende mannen zijn waarbij ik ja zou zeggen als hij mij zou vragen voor een wijntje. Maar dan zou ik wel eerst vragen hoe hij in de liefde zit.

Ze wil dan wel duidelijkheid: of hij blijft zijn vriendin of hij gaat voor haar. “Als hij dan zegt dat hij en zijn vriendin alleen als broer en zus leven, gebeurt er niets. Het moet eerst wel echt duidelijk zijn dat het uit is.

Het Privé-artikel ‘Manuel Venderbos woedend op ex-minnares’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen