MAX haalt Bert Haandrikman in huis voor Tineke-slot

Bert Haandrikman maakt de overstap van KRO-NCRV naar Omroep MAX om radio te gaan maken op het tijdstip waarop nu nog Tineke de Nooij te horen is met haar TinekeShow. Hij maakt daarmee tevens de overstap van Radio 2 naar Radio 5. Dat heeft de omroep laten weten. De Nooij is nu nog elke maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen, maar zij gaat vanaf september minder uren maken. Ze blijft te horen op hetzelfde tijdslot, maar dan alleen op vrijdag en zaterdag.

De presentatrice neemt gast terug. “Mijn grote liefde blijft radio maken, maar het is wel fijn om iets meer vrije tijd te hebben. Ik ben dan ook blij dat Bert mijn uren kan overnemen. De luisteraars boffen echt met Bert, zij kunnen van hem geweldige radio verwachten. En hoe leuk is het dat ik nu ook op zaterdag te horen ben. Ik kan op zaterdag echt uitpakken met gasten en live-muziek, daar kijk ik naar uit!“, zegt De Nooij.

Haandrikman zal van maandag tot en met donderdag op dit lunchslot te horen zijn. De presentator, nu nog te horen in het weekend van NPO Radio 2, zegt: “Ik heb er heel veel zin in om vanaf september de middag in te luiden bij mijn nieuwe werkgever MAX op NPO Radio 5. We gaan er een vrolijk programma van maken met leuke gasten en de beste muziek.

MAX-directeur Jan Slagter: “Tineke presenteert deze maand nu al acht jaar dagelijks haar middagprogramma en we gunnen haar van harte wat meer vrije tijd. Ik ben blij dat ze te horen blijft bij MAX. Bert Haandrikman is een geweldige aanwinst voor MAX op NPO Radio 5. Ik ben er trots op dat deze gelauwerde radiomaker vol enthousiasme de middaguren voor zijn rekening gaat nemen.

Haandrikman heeft achttien jaar lang gewerkt voor KRO-NCRV. Die omroep laat weten hem ‘veel succes’ te wensen bij MAX.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen