Marieke Elsinga vond interview met Klaas Dijkhoff saai

Een interview van RTL Boulevard-reporter Marieke Elsinga met VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff verliep gisteren niet bepaald heel amicaal. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Elsinga sprak met Dijkhoff over zijn theateroptreden waarbij hij politiek en komedie met elkaar verbond, maar tijdens het interview was de lach ver te zoeken. “Mag ik voorzichtig zeggen dat het niet echt een heel geanimeerd gesprek was?“, zei Beau van Erven Dorens na het opgenomen item.

Elsinga beaamde dat aan de desk. “Klopt, het was een beetje saai. We zaten ook onwijs op de klok. Ik had welgeteld tien minuten met Klaas en daarna ging er ook keihard een bel. Toen zag ik ook iemand op de achtergrond een adviseur staan van: ‘Afronden, afronden.’ Toen moest ik afronden.

Ze had veel meer van Dijkhoff verwacht. “Hij gaat ook carnaval vieren, want hij komt uit Brabant, dus ik was naar Den Haag gereden met het gevoel van: ah, dit is zo’n lekkere adremme politicus. Hij was vrij mellow. Misschien had hij ook wat zware beslissingen te maken of is hij toe aan het reces; ik weet het niet.

Aan de desk werd gelachen om het stroeve interview. “Ik vond vrij veel mis gaan binnen dit interview. Ik ben blij dat we hier alsnog gelachen hebben, Beau.

Het interview kunt u hier terugzien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen