Marieke Elsinga krijgt geen Tesla van Qmusic

Marieke Elsinga krijgt geen Tesla van Qmusic nu ze samen met Mattie Valk de ochtendshow van de zender aan elkaar gaat praten. Ze is op zoek naar een auto en denkt momenteel zelfs aan gewone-mensenmerken als Fiat. Dat is te lezen op Twitter. Na een tussenjaar met Igmar Felicia moet Marieke Elsinga bij Qmusic de definitieve opvolger worden van de door Mattie Valk verraden Wietze de Jager. Ze heeft alleen nog geen auto om voor dag en dauw mee naar de radiostudio te rijden.

Hoewel de studio van Qmusic net als de studio van RTL Boulevard in haar woonplaats Amsterdam is, kan Elsinga het stuk niet fietsend af. “Waar te beginnen! Wie mij op Insta volgt, weet: ik doe alles op de fiets. MAAR straks elke ochtend om 04.45 uur naar Qmusic FIETSEN is beetje pittig (is vrij ver). Welke auto raden jullie aan? Gewoon fijn, niet te groot, maar ook niet ini-mini, geen slurper, fijne rijder. HELP!

Elsinga krijgt allerlei suggesties, bijvoorbeeld een Ford Fiesta. “Kan me herinneren dat mijn zus daar ook goede ervaringen mee heeft!“, zegt de presentatrice.

Ook de Alfa Romeo MiTo komt voorbij. “Oeh wow klinkt goed! THX.

En wat vindt ze van de Opel Mokka? “Thx voor de tip Christiaan! Ziet er goed uit :)

De Mini Cooper trekt haar ook wel aan. “Ja, zijn wel te gek die he?

Tot slot wordt ook de Fiat 500 genoemd. “Jaaa die is leuk he? Heb onlangs een maandje in een Fiat 500 mogen rijden. Nu op zoek naar iets dat net wat ruimer is. Krijg hier nu ook de Fiat Tipo aangeraden. Ziet er ook tof uit joh!

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen