Linda de Mol op vakantie naar de Algarve

Tv-koningin Linda de Mol heeft geen Instagram, dus over haar privéleven weten we weinig. Wel is bekend waar ze in de zomer naar toe gaat op vakantie, namelijk naar de Algarve in Portugal. Dat vertelt haar vriend Jeroen Rietbergen in de Weekend. Rietbergen houdt van de Algarve. Sterker nog: ze gaan elk jaar. “Ik moet nog even doorwerken met The Voice. We zijn dat nu aan het opnemen, dus dat is nog even druk. Daarna gaan we lekker op vakantie naar Portugal, naar ons eigen huis.”

De Mol heeft al jaren een optrekje in het villapark Vale Do Lobo, net als haar broer John de MolRonald Koeman en Louis van Gaal. “We kennen er alle plekjes waar we graag eten en graag op het strand liggen. Het huis zelf is ook te gek, dat maakt het allemaal heel fijn.”

Is het niet saai, elk jaar naar dezelfde plek? “Je komt er echt tot rust. Je hebt er je spulletjes, hoeft niks meer uit te vinden. Je weet alles. Dus dat is wel fijn.”

Rietbergen wil vooral veel gaan slapen en eten op vakantie. Past De Mol straks nog wel achter haar presentatiedesk? Ja, zij doet niet mee. “Ze zal tijdens de vakantie heus wel een wijntje drinken denk ik, maar de kaasjes laat ze staan.”

De twee zijn nog altijd helemaal verliefd. “Het is een superleuke en slimme vrouw. En heel lief. Ik kan onwijs met haar lachen, lekker met haar eten, alles. Ik heb echt geluk met haar. Dat is fijn, echt tof.”

Realiseert hij zich als hij ’s ochtends opstaat dat de koningin van de televisie naast hem ligt? “Nee, het is gewoon mijn meisje. Dus daar ben ik helemaal niet mee bezig.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen