Lee Towers weigert boer te laten op televisie

Lee Towers weigert om boeren en scheten te laten op televisie, ondanks dat collegazangers Gerard Joling en Gordon daar veel succes mee boeken. Dat zegt hij in de Weekend. Towers is geen fan van die trekjes van Geer en Goor. “Ik mag ze allebei ontzettend graag, maar hun humor is niet altijd de mijne. Dat weten ze ook. Ik zit weleens met kromme tenen naar hen te kijken, dat zeg ik eerlijk. Vooral als ze beginnen te schelden en scheten en boeren laten vind ik ze minder.”

Het land zou op zijn kop staan als hij daarmee zou beginnen, aldus Towers. “Als ik op televisie ook maar één boer zou laten zou Nederland te klein zijn, maar als die twee de vreselijkste dingen roepen, komen ze ermee weg omdat het zogenaamd humor is.”

Wat vindt hij nog meer te ver gaan op televisie? “Geer en Goor zijn niet de enigen die bewust de grenzen van het betamelijke opzoeken. Johan Derksen en René van der Gijp kunnen er ook Wat van.

Ook hen ken ik heel goed, maar dat wil niet zeggen dat ik het altijd eens ben met wat ze aan vreselijke dingen uitkramen in hun programma. Soms is het werkelijk bij de konijnen af.”

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen