Johan Derksen wil ‘irritante’ Gordon niet aan tafel

Hoewel Shownieuws gisterenavond deed overkomen alsof de mannen van Voetbal Inside het hartstikke leuk vinden dat ook Gordon naar Talpa TV komt, zijn de heren daar in werkelijkheid helemaal niet zo enthousiast over. Dat liet Johan Derksen gisteren weten in VI Oranje Blijft Thuis. Shownieuws liet een enthousiast trio aan het woord. “Eigenlijk kunnen we concluderen dat alle toppers naar Talpa gaan“, zei Derksen. En Wilfred Genee: “Hij is zo ontzettend snel, dat is gewoon heel knap.

Kennelijk heeft Shownieuws iets minder welgevallige uitspraken van de mannen van VI uit het item geknipt, want Derksen liet in VI Oranje Blijft Thuis een heel ander geluid horen. “Ja, Shownieuws belde mij vanochtend of wij dan commentaar willen geven. Ik zei: ‘Ja, het interesseert me geen reet of die Gordon nou komt of niet. Als hij me maar niet ten huwelijk vraagt, dan vind ik het best.‘”

Derksen is fan van de Geer & Goor-series, maar niet van Gordon als persoon. “Ik vind Gordon een beetje een irritante jongen, hij is alleen goed met Gerard Joling. Met Gerard Joling samen is hij veel leuker dan al die standupcomedians waar ik niet eens om kan glimlachen die ik langs zie komen op tv. Maar alleen vind ik Gordon eerder irritant dan vermakelijk.”

Hij wil Gordon ook niet in VI hebben. “Hij is één keer geweest en dat was niet zo’n succes, want hij heeft nogal wisselende humeurtjes en wij streven er ook naar om mensen aan tafel te hebben die enige affiniteit hebben met voetbal.”

Waarom zat Gordon er dan? “Dat was in de tijd dat RTL bepaalde dat er RTL-sterren aan tafel moesten zitten. Daar zijn al meerdere programma’s bij RTL aan kapot gegaan aan die RTL-sterren.”

Van Joling is hij wel gecharmeerd. “Gerard Joling voegt door zijn charisma wat toe aan het programma.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen