Jan Versteegh ontkent dat nieuwe egoshow gestolen is

Jan Versteegh ontkent dat hij het format van zijn nieuwste egoprogramma Rijk! heeft gestolen van VICE-presentator Abel van Gijlswijk. Dat laat hij weten op Twitter. Versteegh gaat in Rijk!, vanaf 13 september op de buis, onderzoeken waarom iedereen rijk wil worden en of hij dat zelf ook kan worden. En dat is nou exact wat Abel van Gijlswijk doet in zijn vierdelige programmaserie Het Geldspel, die nu online staat bij VICE. “Bart draait zich om in zijn graf“, zo laat Van Gijlswijk weten.

Van Gijlswijk doelt op BNN-oprichter Bart de Graaff, die formatdiefstal volgens hem nooit toe zou hebben gestaan. “Ze jatten formats, maar hebben van de verkeerde gejat.

De VICE-programmamaker zoekt op Twitter de confrontatie met Versteegh. “Leuk idee BNN en Jan Versteegh 😂 sukkels.

Jan Versteegh daarop: “Volgens mij zijn wij eerder begonnen met draaien. Dit is een vervolg op een programma van vorig jaar. Kennelijk is het actueel. Zure!

Van Gijlswijk: “Je begon met draaien toen wij al klaar waren. Per ongeluk een programma gemaakt terwijl je wist dat iemand anders exact hetzelfde aan het maken was 🤙.

Hij stoorde zich dinsdag aan RTL Boulevard, dat net deed of vriend van de show Versteegh met dit programma het ei van Columbus had uitgevonden. “Yo mediamagnaten plug me ff in bij RTL Boulevard enzo dan. ik hoor dat ze net zeiden dat er nog nooit zoiets als Jan z’n show op tv is geweest.

Foto: Estera Marysia

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen