Jan Versteegh krijgt alweer egoprogramma bij NPO

Jan Versteegh krijgt na Jan Wordt Vader alweer een egoprogramma bij de NPO, oftewel een programma waarin de presentator centraal staat. Zijn nieuwe tv-reeks heet Rijk!. Dat heeft omroep BNNVARA laten weten. Versteegh gaat in Rijk onderzoeken waarom iedereen rijk wil worden en of hij dat zelf ook kan worden. “Kennelijk is het idee dat geld echt de sleutel is tot geluk. Ik ga op zoek naar het hoe en waarom en kijk vooral of ik zelf ook rijk kan worden“, aldus de presentator.

De presentator vindt het een interessant onderwerp. “Ik heb het idee dat steeds meer mensen rijk worden als doel in het leven hebben. Hoe je rijkt wordt is secundair, als je het maar wordt.

Het BNNVARA-talent gaat advies inwinnen bij onder anderen Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpennick, de puissant rijke casting director Michael Blakey, oud-Ajacied Demy de Zeeuw en voormalig radio-dj Michael Pilarczyk.

Geïnspireerd door hun verhalen, ervaringen en kennis begint Jan een eigen handeltje. “Hij volgt zijn passie en gaat in de cava. Maar hoe maak je van zo’n onderneming een succes? Waar begin je en hoe zorg je dat het uiteindelijk aan de man wordt gebracht? Jan neemt de kijker mee in zijn zoektocht en laat van A tot Z zien hoe ondernemen en rijk worden in z’n werk gaat.

Rijk!, een coproductie van BNNVARA en Dahl TV, begint op donderdag 13 september om 21.35 uur op NPO 3.

Foto: Michiel Cotterink, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen