Inbraak bij Alberts buuf Connie; Evert en John helpen

Drama op drama in showbizzland: enkele weken na de inbraak in de woning van Erland Galjaard en Wendy van Dijk in Nigtevecht is nu de buurvrouw van Albert Verlinde de klos: societyster Connie Witteman, beter bekend als Connie Breukhoven en Vanessa. Connie is net als Albert woonachtig in het peperdure appartementencomplex ’t Hooftkwartier in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat (zie hier), maar daar is het sinds afgelopen zaterdagavond even iets minder prettig vertoeven.

Twee minuten nadat Connie Witteman met haar toyboy Eugène van Dun de deur uitstapte om in het naastgelegen Vondelpark haar hond uit te laten, wisten inbrekers zich de toegang tot haar woning te verschaffen. De buit is een kluis met daarin haar kostbare juwelencollectie.

Connie vreest dat de daders de boel willen verpatsen en daarom heeft ze de beelden van haar beveiligingscamera op Instagram gezet. “Die beelden zijn echt heel goed. Eén van de daders kijkt zelfs recht de camera in!“, zegt ze in De Telegraaf.

In de jacht op deze inbrekers heeft Connie de hulp van Telegraaf-iconen Evert Santegoeds en John van den Heuvel ingeschakeld. Evert genereert op de website van de Privé aandacht voor de beveiligingsbeelden en John ondersteunt Connie bij de opsporing.

Connie: “Brutale inbraak, herkent u deze man, neem contact op met [email protected].

Niet alleen voor Connie, maar ook voor Albert is het verschrikkelijk. De musicalbaas, die jarenlang hét gezicht was van RTL Boulevard, voelt zich momenteel mogelijk minder veilig in het appartementencomplex.

Albert heeft nog niet gereageerd op de inbraak bij Connie.

Foto: Shownieuws

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen