Giel Beelen denkt dat Dane koppositie Evers behoudt

Radio Veronica-dj Giel Beelen denkt dat zusterzender Radio 538 de nummer één in de ochtendspits blijft, ook als Frank Dane in januari 2019 het roer overneemt van Edwin Evers. Dat zegt hij in gesprek met FHM. Evers is veruit de populairste radio-dj van het land, maar over nog vijf maanden stopt hij ermee. In het nieuwe jaar neemt Dane het stokje over. “Het zou ook voor de Veronica Ochtendshow veel kunnen betekenen, maar ik weet niet of er zo heel veel gaat veranderen“, zegt Beelen.

Beelen denkt dat Dane de luisteraars van Evers prima bedient. “Als Edwin zometeen is gestopt zal een deel van zijn vaste luisteraars misschien overstappen naar een andere radiozender, maar ik denk dat Frank Dane, Edwins opvolger bij 538, de nummer 1-positie wel behoudt. Of tenminste dat hij die plek zoals nu blijft delen met Radio 2.”

Het zou wel spannend zijn als er iets anders gebeurt, aldus Beelen. “Ik hoop natuurlijk wel dat er iets verandert, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat ik eigenlijk denk dat het allemaal wel meevalt.”

Iedereen was benieuwd naar wat er zou gebeuren als Evers zou stoppen, nu is het moment bijna daar en we gaan het zien.”

Het FHM-interview met Giel Beelen kunt u hier lezen.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen