Georgina Verbaan boos om grapje over Paris Hilton

In de categorie ‘hittepetit is seksistisch‘ komt actrice Georgina Verbaan nu met een zwaar overtrokken reactie op een grapje van de Britse komediant Ricky Gervais. Societyster Paris Hilton plaatste een tweet met de tekst ‘Tell me something I don’t know’, waarop Gervais grapte: “World’s easiest challenge.” Nou, dat is bij Verbaan hélemaal het verkeerde keelgat in geschoten. “Wat is er met Ricky Gervais gebeurd? Zo’n makkelijk stom grapje. Jammer“, laat de actrice weten op Twitter.

Komediant Ruben van der Meer vindt die reactie vrij overdreven en zegt: “Stop met lachen mensen, de makkelijke grap kaart is ingezet.

Georgina Verbaan daarop: “Ik vind het zo onaardig. Als het nou nog een goede onaardige grap, prima. Maar zo mákkelijk én onaardig, ik weet niet, vond het teleurstellend, voor iemand die ik hoger had zitten.

De actrice is bloedserieus. Ze denkt zelfs dat er iets aan de hand is met Gervais. “Er is iets. Iets anders. Hoop dat het goed met hem gaat.

Ene Berry daarop: “Je hoeft toch niet elke grap leuk te vinden? Klinkt meteen zo dramatisch: ‘Zou het wel goed met hem gaan?’ By the way, lijkt me ook dat Paris dit post om geroast te worden.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen