Fons van Westerloo vindt Wilfred Genee onbetrouwbaar

Wilfred Genee heeft voor de tweede keer in zijn tv-carrière bewezen een onbetrouwbare man te zijn. Dat zegt Fons van Westerloo, voormalig baas van zowel RTL als SBS, in de Quote. Genee maakt dit jaar, net als in 2005, de overstap van RTL naar Talpa. “Ik heb ooit een conflict gehad met Genee omdat hij overstapte naar Talpa, terwijl hij mij had verzekerd bij RTL te blijven. Daar heeft De Snor, zoals ik Johan Derksen noem, hem meermaals op televisie om afgefikt. Vond ik wel geestig.

Hij vervolgt: “Maar nu had Genee nog een lopend contract – hij mocht niet onderhandelen – en flikt hij hetzelfde geintje weer. Dan ben je toch onbetrouwbaar?

Genee besloot om met John de Mol te gaan praten, omdat RTL veel te laat was met het aanbieden van een nieuw contract. “Je kunt erg moeilijk tegen het kapitaal van De Mol op. En hij is weer op roofpad, hoor.”

De mannen van Voetbal Inside zijn een goede aanwinst, vindt Van Westerloo. “Ik ben niet zo’n voetbalfan, maar bij dat programma blijf ik altijd hangen. Goede zet dus.”

Het Quote-interview met Fons van Westerloo kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen