‘Dokter Sytse pikte Dionne Stax af van Humberto Tan’

De veelbesproken affaire tussen tv-sterren Dionne Stax en Humberto Tan kwam vorig jaar niet tot een eind omdat hij spijt kreeg dat hij zijn gezin in een puinhoop had achtergelaten, maar omdat zij voor de charmes van haar huidige vriend – dokter Sytse – was gevallen. Dat meldt de Privé vandaag. Stax onthulde vorige week op de radio al dat zij al een jaar gaat met haar dokter, gevolgd door flink wat speculatie in de showmedia. Vandaag onthult de Privé als eerste een foto van deze Sytse.

De 43-jarige dokter Sytse Oudkerk werkt als radioloog in het ziekenhuis in Utrecht en is woonachtig in de Amsterdamse Rivierenbuurt. “Hij zou degene zijn voor wie Dionne haar door Privé aan het licht gebrachte affaire met Humberto Tan een jaar geleden zou hebben opgegeven“, aldus de Privé.

Die affaire heeft Stax nooit willen bevestigen of ontkennen. “En dan mag haar liefde voor Sytse onomstreden zijn, toch wilde ze ook over hem niets kwijt.”

Overigens spreekt weekblad Privé hier wel zijn eigen medium Liesbeth van Dijk tegen. Die beweerde op 1 januari juist dat Stax veel meer gevoelens had voor Tan dan andersom.

Van Dijk: “Humberto was nooit van plan zijn gezin voor een vriendin te verruilen. Bovendien is Dionne een veeleisende vrouw die een partner claimt en dat gaat Humberto irriteren.

De foto van Stax’ nieuwe vlam kunt u zien op de website van De Telegraaf.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen